19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialSoţia unui preot, învăţătoare în Argeş, a bătut un elev până l-a...

Soţia unui preot, învăţătoare în Argeş, a bătut un elev până l-a băgat în spital

O învăţătoare din Argeş a snopit în bătaie un elev pentru că nu a ştiut să rezolve un exerciţiu. Copilul a fost lovit cu nuiaua peste picioare, iar acum este internat la spital.

Învăţătoarea, soţie de preot, are o explicaţie halucinantă: s-a înfuriat, potrivit Antena 3.

Elevul de 11 ani ar fi fost bătut de învăţătoare pentru că nu s-ar fi descurcat la ore pe măsura pretenţiilor ei. Copilul a ajuns la spital în stare gravă.

Învăţătoarea, soţia preotului din localitate, nu a negat acuaţiile. Ba chiar susţine, în mod ironic, că a avut motive să-l lovească pe elev.

Părinţii copilului au depus deja plângere la poliţie. Învăţătoarea este cercetată disciplinar acum şi ar putea fi dată afară din învăţământ.

Cele mai citite

Florinel Coman, după derby-ul cu Rapid: „Ar trebui să ne intereseze doar diferenţa față de locul doi. Vom sărbători la Sfântu Gheorghe”

La finalul derby-ului cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 2-2, Florinel Coman a declarat că este mai puţin important că FCSB nu a reuşit...

Max Verstappen, de neoprit! Olandezul s-a impus în Marele Premiu al Chinei

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu al Chinei, desfășurat duminică la Shanghai, a cincea etapă a Campionatului mondial de Formula...

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...
Ultima oră
Pe aceeași temă