21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSora lui Zuckerberg, nemulţumită, după ce Facebook i-a EXPUS o fotografie privată

Sora lui Zuckerberg, nemulţumită, după ce Facebook i-a EXPUS o fotografie privată

Sora lui Mark Zuckerberg, Randi, care este şi directorul de marketing al Facebook, a întâmpinat, recent, o problemă cu o fotografie personală postată pe profilul său. Poza a fost repostată de o persoană necunoscută lui Randi, pe un cont de Twitter. Lucrul acesta pare să o fi nemulţumit profund pe Randi Zuckerberg, potrivit Realitatea.net.

Fotografia controversată a fost repostată, de fapt, de către o prietenă a surorii lui Randi, care a fost, la rândul ei, etichetată în poza cu pricina, scrie Buzzfeed.com.

Concret, regulile Facebook şi setările din contul surorii lui Zuckerberg au permis ca fotografia sa să fie văzută de o terţă persoană.

După ce sora creatorului Facebook şi-a exprimat nemulţumirea cu privirea la încălcarea vieţii sale private, poza a fost ştearsă, iar persoana care a postat-o şi-a cerut scuzele de rigoare.

Randi Zuckerberg a insistat că este foarte sensibilă atunci când vine vorba despre expunerea fotografiilor sale „private”. Ironic, ţinând cont că tocmai asta susţin şi mulţi dintre utilizatorii Facebook care critică compania.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă