6.6 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialSora lui Zuckerberg, nemulţumită, după ce Facebook i-a EXPUS o fotografie privată

Sora lui Zuckerberg, nemulţumită, după ce Facebook i-a EXPUS o fotografie privată

Sora lui Mark Zuckerberg, Randi, care este şi directorul de marketing al Facebook, a întâmpinat, recent, o problemă cu o fotografie personală postată pe profilul său. Poza a fost repostată de o persoană necunoscută lui Randi, pe un cont de Twitter. Lucrul acesta pare să o fi nemulţumit profund pe Randi Zuckerberg, potrivit Realitatea.net.

Fotografia controversată a fost repostată, de fapt, de către o prietenă a surorii lui Randi, care a fost, la rândul ei, etichetată în poza cu pricina, scrie Buzzfeed.com.

Concret, regulile Facebook şi setările din contul surorii lui Zuckerberg au permis ca fotografia sa să fie văzută de o terţă persoană.

După ce sora creatorului Facebook şi-a exprimat nemulţumirea cu privirea la încălcarea vieţii sale private, poza a fost ştearsă, iar persoana care a postat-o şi-a cerut scuzele de rigoare.

Randi Zuckerberg a insistat că este foarte sensibilă atunci când vine vorba despre expunerea fotografiilor sale “private”. Ironic, ţinând cont că tocmai asta susţin şi mulţi dintre utilizatorii Facebook care critică compania.

Cele mai citite

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...
Ultima oră
Pe aceeași temă