28.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSpecialSONDAJ: 47% dintre români consideră că în guvernarea Ponta economia s-a îmbunătățit

SONDAJ: 47% dintre români consideră că în guvernarea Ponta economia s-a îmbunătățit

Un sondaj CSCI arată că 47% dintre români consideră că în guvernarea Ponta economia s-a îmbunătățit, 31% cred că economia a rămas la același nivel ca înaintea guvernării Ponta, iar 20% dintre români cred că economia s-a înrăutățit în timpul actualei guvernări, potrivit Agerpres

Potrivit cercetării sociologice, 44% dintre români consideră că, în momentul de față, România se îndreaptă într-o direcție bună, iar 49% cred că direcția spre care țara se îndreaptă este una greșită.

Întrebați cât de mulțumiți sunt în general de felul în care trăiesc, 57% dintre respondenți se declară mulțumiți, iar 43% sunt nemulțumiți.

La întrebarea „credeți că în 2015 veți trăi mai bine, la fel sau mai prost decât în 2014” — 37% dintre cei chestionați au răspuns ‘la fel’, 33% au spus ‘mai bine’ și 28% ‘mai prost’.

Sondajul a fost realizat în perioada 10 — 17 august, pe un eșantion de 1.021 persoane. Eroarea limită este de ą3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%.

Chestionarele au fost aplicate prin metoda CATI.

Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă