12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialSolista Grupului Boney M, cucerita de fetele de la Funny

Solista Grupului Boney M, cucerita de fetele de la Funny

Un nou eveniment artistic, ai carui protagonisti au fost componentii formatiei Boney M, s-a consumat in acest week-end la Timisoara, la “Club 30”. Patronul si directorul artistic al clubului a initiat de ceva vreme proiectul petrecerilor “oldies, but goldies”, la care participa persoane trecute de 35 de ani, dar si tineri si foarte tineri amatori de muzica buna si de distractie civilizata. Cu ocazia aniversarii a opt ani de activitate a clubului s-a organizat o petrecere-spectacol cu participarea celor de la Boney M, adusi pentru a patra oara in tara de catre Fundatia Phoenix. Avand in vedere locul desfasurarii spectacolului, optim pentru apropierea de public, ca si afluenta extraordinara (aproximativ 400 de oameni intr-un spatiu care gazduieste de obicei 200-250), atmosfera a fost una incendiara. Din program nu a lipsit nici unul din hiturile Boney M, dar nici variantele a capella ale pieselor “Rivers of Babylon” sau “Let It Be”.
Spectacolul a fost “condimentat” cu mici surprize pregatite de organizatori: baloane, confetti, artificii, o demonstratie spectaculoasa de bartender etc. Surpriza serii a constituit-o prestatia celor doua tinere (14 si 15 ani), componente ale trupei Funny, care au prezentat live cover-uri dupa piese celebre ale trupei Boney M, un colaj ABBA, incheind cu “My shmeker”, “Ma Baker” a lui Boney M, cu un text foarte “funny” semnat Dinu Olarasu. “Sunt extraordinare! Daca le compune cineva o piesa adecvata, va fi cu siguranta un mare hit”, a spus Liz Mitchell, solista grupului Boney M despre cele doua Funny, dupa care le-a chemat din nou pe scena, la piesa “Sunny”, transformand intreaga seara intr-un permanent dialog cu tinerele artiste. Dupa spectacol, atat Liz Mitchell, cat si managerul grupului, Thomas Pemberton, si-au exprimat dorinta de a aloca 25% din incasarile rezultate in urma vanzarii albumului ce se va lansa in preajma Craciunului pentru unul din satele banatene afectate de inundatii (Foeni), pe care l-au vizitat chiar in ziua concertului.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă