14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialȘofer prins cu 200 la oră

Șofer prins cu 200 la oră

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost prins, sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada A3 Turda-Borş, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 208 kilometri pe oră, el fiind amendat cu 1.125 de lei şi fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a fost depistat, în jurul orei 11.00, de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, pe Autostrada A3 Turda – Borş, conducând cu viteză excesivă.

“Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 15, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 208 kilometri pe oră”, transmite Poliţia Română, printr-un comunicat.

Poliţiştii l-au sancţionat pe tânăr cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă