20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSo keres, Europa?

So keres, Europa?

International Romani Art Festival debuteaza astazi la Timisoara. Festivalul este unicul eveniment de asemenea anvergura din Europa, adunand artisti de varf, romi si de alte etnii, pentru a promova arta si cultura romani. Festivalul isi propune sa schimbe mentalitati, dar si sa raspunda la intrebarea din motto-ul "So keres, Europa?" ("Ce faci, Europa?").
Concertele din cadrul festivalului ii au in prim-plan pe: Kultur Shock si Dance Trauma (astazi, ora 20, Parcul Rozelor), Fanfara Savale din 10 Prajini, Nightlosers si Elvis Romano (sambata, ora 19, Parcul Rozelor), Marius Mihalache (duminica, ora 19, Sala de concerte a Colegiului National Ion Vidu), Shukar Collective si Dj Vasile (ora 20, Piata Traian), Tamango (ora 20.30, pe raul Bega, langa Jazz Club), Rona Hartner, Mahala Rai Banda si Romano Drom (miercuri, ora 20, Piata Traian) si Florin Niculescu. International Romani Art Festival se desfasoara sub inaltul patronaj al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii si sub egida Anului European al Egalitatii de sanse pentru Toti – 2007. Accesul la toate evenimentele este gratuit. z

09.30    dezvoltarea rurala
Palatul Parlamentului
Ministerul Agriculturii organizeaza Conferinta Nationala de Promovare a Programului National de Dezvoltare Rurala.

10.00    scoala de vara tld
Mamaia
Tineretul Liberal Democrat isi deschide scoala de vara, care va dura tot weekend-ul. La dezbateri participa Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Gheorghe Flutur.

11.00    scoala de vara tsd
Mamaia
Tineretul Social Democrat organizeaza si el scoala de vara
pe parcursul sfarsitului de saptamana. Sunt asteptati toti seniorii PSD.

18.30    conferinta
"george enescu"
Sala Palatului
Are loc o conferinta de presa in care vor fi distribuite materiale informative si programul artistilor care vor concerta la festivalul "George Enescu".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă