20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSlujbe in Germania

Slujbe in Germania

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de preselectare a solicitantilor de locuri de munca in Germania – lucratori sezonieri, zilnic intre orele 9-16, la sediul din str. Walter Maracineanu nr. 1-3, sector 1.
Se pot prezenta, in vederea depunerii dosarelor, persoanele care cunosc limba germana, nivel mediu, au intre 20 si 40 de ani, o experienta de minimum 2 ani, anterior anului 2006, in urmatoarele meserii: expozant (lacatus mecanic, mecanic, electromecanic, electrician); domeniul agricol; gastronomie – ospatar-bucatar; vanzator.
Documentele necesare sunt urmatoarele: copie BI sau CI cu valabilitate de minimum 6 luni; copie pasaport cu valabilitate de minimum 6 luni; fisa personalizata – tipizat OMFM; CV in limba romana – tipizat OMFM; copie legalizata a certificatului de absolvire sau calificare; copie legalizata a cartii de munca – paginile scrise; adeverinta de la medicul de familie ca este clinic sanatos; cazier judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale – valabilitate 6 luni; declaratie pe propria raspundere, legalizata, ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe propria raspundere, legalizata, cu numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia; dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala/primar, din care sa rezulte ca solicitantul a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate; dovada experientei in domeniul agricol, daca se opteaza pentru acest domeniu (certificat de producator, adeverinta din care sa rezulte experienta in domeniul agricol), doua fotografii tip pasaport.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă