17.6 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialSkyKarting, noul circuit de karting suprapus accelerează kart-urile către Salonul Internaţional Auto...

SkyKarting, noul circuit de karting suprapus accelerează kart-urile către Salonul Internaţional Auto – Moto Bucureşti

SkyKarting Bucureşti anunţă o lună plină de surprize pentru toţi iubitorii şi pasionaţii de karting. La expoziţia din această primăvară a Salonului Internaţional Auto-Moto Bucureşti (SIAMB), mai exact în perioada 4 – 8 aprilie în Piaţa Constituţiei – Pavilionul B8, SkyKarting va fi prezent în cadrul evenimentului cu unul din cele mai speciale standuri.

 

SkyKarting va prezenta o gamă extrem de variată de produse: karturi puternice de ultimă generaţie, marca CRG, echipamente moderne şi accesorii. De asemenea pasionaţii din domeniu vor putea admira cele mai recente tehnologii din lumea kartingului.

Ana Sandolache, General Manager – SkyKarting, declară: “Suntem prezenţi la Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti cu cele mai noi şi performante modele de karturi. Vom prezenta publicului unele din cele mai puternice şi recente produse, şi tehnologii din lumea kartingului. Motto-ul SkyKarting este „Drive it high” de aceea anunţăm în 2012 un adevărat spectacol în fortă pentru lumea kartingului din Bucureşti. Aşadar SkyKarting îşi aşteaptă vizitatorii pe toată durata evenimentului.”

De asemenea vizitatorii vor avea ocazia să admire şi Go-karturile Sky pentru adulţi – modele de ultimă generaţie al cunoscutului brand CRG, având fiecare o capacitate cilindrică de 270 l, motorizare HONDA GX270, 12 CP şi o greutate de 150 kg. O caracteristică proprie şi unică a şasielor CRG este tehnologia avansată de care dispune sistemul privind setarea independentă a unghiurilor fuzetelor faţă, camber şi respectiv caster.

O altă premieră prezentată va fi kart-ul cu motorizare Maxter, un kart de competiţie, un kart de campioni, care a concurat pe piste internaţionale.

Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti va fi inaugurat în prezenţa unor persoane oficiale şi a reprezentanţilor mass-media în data de 4 aprilie la ora 12:00, iar apoi va fi deschis publicului în intervalul orar cuprins între orele 10:00 şi 20:00. Evenimentul se adresează atât celor profesionişti cât şi amatorilor din domeniul moto şi auto.

Program vizitare stand SkyKarting:

Miercuri, 4 aprilie – 12.00 – 20.00
Joi, 5 aprilie – 10.00 – 20.00
Vineri, 6 aprilie – 10.00 – 20.00
Sâmbată, 7 aprilie – 10.00 – 20.00
Duminică, 8 aprilie – 10.00 – 18.00

Kartodromul SkyKarting a luat naştere din pasiunea a doi campioni de karting cotaţi la nivel naţional şi internaţional, Paolo Gagliardini şi Nazareno Compagnoni.

Caracteristicile pistei de karting fac din circuitul SkyKarting un excelent traseu de agrement, iar structura găzduieste o incredibilă pistă indoor de karting suprapusă, realizată la standarde înalte de calitate, profesionalism şi siguranţă. Circuitul SkyKarting este destinat tuturor pasionaţilor de viteză şi adrenalina, profesionişti sau amatori.

Circuitul indoor SkyKarting este special prin originalitatea şi profesionalismul cu care a fost construit, având un incredibil pod şi un traseu profesionist cu o lungime totală de 420 m şi 6 metri lăţime.

www.skykarting.ro

Cele mai citite

“Războiul proxy” devine război oficial. România se plasează de partea Israelului, împotriva Iranului

Atacul cu drone și cu rachete al Iranului asupra Israelului, din dimineața de 14 aprilie 2024, a marcat punctul în care "războiul proxy" din...

“Războiul proxy” devine război oficial. România se plasează de partea Israelului, împotriva Iranului

Atacul cu drone și cu rachete al Iranului asupra Israelului, din dimineața de 14 aprilie 2024, a marcat punctul în care "războiul proxy" din...

Năpasta, răscruce între realul si mitologicul romanesc

Saga și odiseea unei femei puternice, la răscrucile dintre real și fantastic, între lumină și întuneric, între dreptate și nedreptate, nevoită de destin și de...
Ultima oră
Pe aceeași temă