22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialSita a cernut la Roland Garros

Sita a cernut la Roland Garros

Sorana Carstea este singura jucatoare din Romania care a acces in turul secund al intrecerilor de simplu de la Roland Garros, al doilea turneu de tenis de Grand Slam al anului, competitie care se desfasoara in aceste zile la Paris.
In runda inaugurala, romanca a profitat de abandonul luxemburghezei Anne Kremer din setul al doilea, la scorul de 6-0, 3-0, favorabil reprezentantei noastre.
Carstea, care si-a asiguat deja un cec in valoare de 23.760 de euro si 35 de puncte WTA, a intalnit-o in runda secunda, aseara tarziu, pe Victoria Azarenka (Belarus, cap de serie numarul 16).
Din pacate, in turul intai Ioana Raluca Olaru a fost invinsa de jucatoarea franceza Stephanie Cohen-Aloro, cu scorul de 7-6 (7/4), 6-3, in timp ce Edina Gallovits a pierdut in fata Victoriei Azarenka, adversara Soranei Carstea.
Tot aseara, Victor Hanescu urma sa joace, daca vremea ii permitea, cu francezul Florent Serra, in turul secund al competitiei.

Cele mai citite

Greu și în liga a doua din Turcia! Dorin Rotariu a ajuns la 9 luni fără fotbal

Dorin Rotariu (29 de ani) încearcă să-și relanseze cariera la Ankaragucu, în liga secundă din Turcia, însă mijlocașul nu a reușit încă să debuteze...

Wirtz Show! Ce record a stabilit germanul la debutul în Champions League

Florian Wirtz a făcut senzație la debutul său în Liga Campionilor, stabilind un record impresionant. Bayer Leverkusen a debutat în noul format al Ligii Campionilor...

Ludovic Orbul sau ratatul de serviciu

Tu te lauzi că Ludovicul înainte ți s-a pus?… Ce-l mâna pe el în luptă, ce-a voit acel exclus? Cam așa ar suna acum versurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă