19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSimona Halep va întâlni o jucătoare surpriză în optimile turneului Premier de...

Simona Halep va întâlni o jucătoare surpriză în optimile turneului Premier de la Birmingham

Simona Halep, cap de serie numărul 1, o va întâlni, în optimile turneului Premier de la Birmingham, pe sportiva cehă Klara Koukalova, locul 92 WTA, venită din calificări.

Koukalova a reușit una din surprizele turneului după ce a învins-o pe Caroline Garcia (Franța), cap de serie numărul 16, cu scorul de 6-3, 6-0. Cehoaica a avut nevoie de doar 55 de minute de joc pentru a elimina una dintre favoritele turneului.

Citește și Halep a scăpat de o super jucătoare la Birmingham. Surpriza turneului!

Meciul din optimile Birmingham va avea loc joi, ora urmând să fie stabilită de organizatori. Halep și Koukalova s-au întâlnit de două ori în cariera lor, fiecare adjudecându-și câte o victorie: Hobart 2012 (4-6, 6-2, 7-5, Halep), Madrid 2010 (6-3, 6-3, Koukalova). 

Koukalova s-a impus în, primul tur, în fața americancei Coco Vandeweghe, locul 35 WTA, cu scorul de 7-5, 6-3. În schimb, Simona Halep a avut acces liber în primul tur, iar în runda a doua a eliminat-o pe britanica Naomi Broady (wild-card).

În vârstă de 33 de ani, Koukalova a mai evoluat, în cariera sa, alături de Monica Niculescu, la dublu. La simplu, ea a ocupat locul 20 WTA (2013), cea mai bună poziție din carieră.

Citește și Birmingham: Simona Halep, în turul al treilea, după 6-4, 6-2 cu incomoda Naomi Broady

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă