15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep s-a oprit în optimile turneului din Noua Zeelandă

Simona Halep s-a oprit în optimile turneului din Noua Zeelandă

Sportul care nu are parte de pauze de sărbători este tenisul. Încă din primele zile ale anului, întreaga suflare a sportului alb s-a mutat în zonele calde pentru a pregăti participarea la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open.

Jucătoarea de tenis din Constanţa Simona Halep a pierdut în optimile de finală ale turneului de la Auckland, Noua Zeelandă, dotat cu premii totale în valoare de 235.000 de dolari.

Simona Halep, a 47-a în ie­rarhia mondială, a fost învinsă în două seturi, scor 3-6, 1-6, de poloneza Agnieszka Radwanska, numărul 4 mondial. Constănţeanca s-a descurcat bine în prima parte a setului întâi, în care a avut şi break avantaj, dar după aceea a început să greşească din ce în ce mai mult şi a pierdut contactul cu poloneza.

Pentru prezenţa în turul doi la Auckland, Halep va primi un cec în valoare totală de 3.100 dolari şi 30 de puncte WTA. La aceeaşi competiţie, la dublu în schimb, Halep şi olandeza Arantxa Rus au fost eliminate în primul tur de cuplul Liga Dekmeijere/Megan Moulton-Levy (Letonia/SUA), scor 6-4, 7-5.

Simona va juca săptămâna viitoare la turneul de la Hobart, Australia, la care vor mai participa şi Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Monica Niculescu. După Hobart va urma Australian Open, primul Mare Şlem al sezonului.

 

Cele mai citite

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...
Ultima oră
Pe aceeași temă