5.9 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSpecialSimona Halep, favorită la câștigarea Roland Garros 2015. Ce spun experții ESPN

Simona Halep, favorită la câștigarea Roland Garros 2015. Ce spun experții ESPN

Simona Halep, cap de serie numărul 3, este considerată de analiștii postului de televiziune ESPN drept marea favorită la câștigarea grand slam-ului de la Paris. Românca este peste rivalele sale, Serena Williams și Maria Șarapova.

A treia jucătoare a lumii este pe cai mari în debutul turneului Roland Garros, iar evoluțiile sale din ultimul timp au propulsat-o în topul favoritelor experților din lumea tenisului. 

Unsprezece analiști ai rețelei americane ESPN, printre care și colaboratorul Simonei, Darren Cahill, și-au anunțat predicțiile pentru turneul de la Paris. Astfel, dacă în topul favoritelor la câștigarea trofeului se află Halep, într-un top al jucătorealor surpriză se află și Irina Begu.

Halep a fost aleasă de 5 dintre analiști, printre care și Cahill. Colaboratorul Simonei consideră de asemenea că Irina Begu ar putea fi o surpriză a turneului. 

Halep este urmată de Maria Șarapova, aleasă de 4 dintre analiști, respectiv de Serena Williams, 2 voturi.

Principalul favorit la masculin este considerat Novak Djokovic, favoritul a 7 dintre analiști. Marile surprize sunt așteptate să fie, la masculin, Fabio Fognini (3 voturi), iar la feminin, Kuznețova (4).

Cele mai citite

Parlamentarii români au interzis pe platforma TikTok

Parlamentarii români au interzis pe TikTok. Atacul hackerilor asupra Parlamentului României, când infractorii cibernetici au reușit să sustragă multe documente, printre care și...

Iohannis a readus coaliția la Masa tăcerii, de Ziua Constantin Brâncuși

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Iohannis a găsit momentul oportun pentru a restabili armonia în coaliția de guvernare, astfel încât el să fie lăsat...

Acordul „comercial” de la München: jumătate de triliard de dolari, destinați industriei americane de război

Nimeni n-a sesizat atât contrastul, cât și asemănarea dintre München-ul toamnei anului 1938 și cel al iernii 2024. Dacă atunci, francezii și britanicii au...
Ultima oră
Pe aceeași temă