25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSilviu Prigoană cere anularea permisului auto al lui Honorius

Silviu Prigoană cere anularea permisului auto al lui Honorius

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat vineri, pentru NewsIn, că i-a cerut purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, anularea permisului auto al fiului său Honorius Prigoană, care a fost prins depăşind viteza legală cu peste 30 km/oră.

Democrat-liberalul Honorius Prigoană a fost prins de radar joi după-amiază, pe DN1, în localitatea Pucheni – Prahova, circulând cu puţin peste 100 km/oră, au declarat pentru NewsIn oficiali ai Poliţiei Prahova. Potrivit acestora, Prigoană jr. a fost amendat cu 180 lei şi penalizat cu patru puncte. Fiul deputatului PDL Siliviu Prigoană conducea un autoturism Mercedes şi a plătit pe loc amenda, au mai declarat sursele citate.

Contactat de NewsIn, deputatul PDL Silviu Prigoană a confirmat că fiul său a fost surprins depăşind viteza legală cu 30 km/oră, adăugând că l-a contactat pe purtătorul de cuvânt al Capitalei, Cristian Ciocan, pentru a-i cere anularea permisului lui Prigoană jr.

„N-am dat de fiul meu, aşa că l-am sunat pe Cristian Ciocan să fac trafic de influenţă, ca să-i anuleze permisul, pentru că nu este prima dată când se întâmplă. Probabil că fiu-meu ori a făcut şcoala de şoferi cu Stevie Wonder şi nu vede semnele de circulaţie, ori a lipsit de la ore când s-au predat regulile, ori are o problemă medicală cu ochii”, a comentat deputatul.

Potrivit lui Prigoană, Christian Ciocan i-ar fi explicat că nu-i poate suspenda permisul. „A zis că nu se poate, că poate dacă era mai mare abaterea de la viteza legală…Va trebui să schimb eu legea, astfel încât, dacă pe parcursul unui an se întâmplă de două ori ca cineva să depăşească viteza, să i se anuleze permisul şi să facă din nou şcoala de şoferi”, a spus Prigoană.

El a adăugat că fiul său pune în pericol viaţa participanţilor la trafic, şi că „nu e vina acestora că un idiot depăşeşte viteza”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă