30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialSibiu: Trei copii morţi într-un incendiu la o casă de chirpici, posibil...

Sibiu: Trei copii morţi într-un incendiu la o casă de chirpici, posibil să fie şi alte victime

UPDATE: Pompierii au lichidat incendiul izbucnit, joi seară, la o casă de chirpici din localitatea sibiană Ighişu Nou, în urma căruia trei copii au murit carbonizaţi, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Silviu Albişor, citat de corespondentul MEDIAFAX.

“Colegii noştri au găsit până acum trei copii carbonizaţi. Se fac în continuare cercetări în zonă pentru a descoperi şi alte posibile victime, pentru că, se pare că în casă se aflau patru copii. Unul se pare însă că a ieşit”, a spus Albişor.

Potrivit acestuia, odată cu lichidarea incendiului se poate demara cercetarea pentru a se stabili unde erau părinţii copiilor în momentul izbucnirii incendiului şi de la ce anume a pornit acesta.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul principal Anca Bloancă, a declarat că cei patru copii ai familiei care se aflau în casă aveau vârste cuprinse între nouă luni şi patru ani, dar nu se cunosc, deocamdată, vârstele copiilor care au fost găsiţi decedaţi.

—–

Trei copii au murit, joi seară, într-un incendiu care s-a produs la o casă de chirpici din localitatea sibiană Ighişu Nou, echipele de intervenţie aflându-se la faţa locului pentru stingerea incendiului, nefiind exclusă existenţa altor victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, trei copii au decedat, joi seară, într-un incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Ighişu Nou.

“Echipa de intervenţie a descoperit trei copii carbonizaţi. Nu cunoaştem, deocamdată, date despre victime. În acest moment, se intervine pentru stingerea incendiului şi se fac cercetări pentru a descoperi alte eventuale victime în casă”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Silviu Albişor.

Potrivit acestuia, Detaşamentul de Pompieri Mediaş intervine cu două autospeciale cu apă şi spumă, iar la faţa locului se află şi un echipaj SMURD.

Silviu Albişor a mai anunţat că nu se cunoaşte, deoacamdată, cauza producerii incendiului, aceasta urmând a fi stabilită după încheierea intervenţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul principal Anca Bloancă, incendiul a izbucnit la o casă de chirpici, în interiorul ei aflându-se mai mulţi copii nesupravegheaţi.

“Din primele cercetări se pare că în casă erau patru copii nesupravegheaţi, mama lor nefiind acasă. Unul dintre copii a reuşit să iasă din casă”, a declarat Anca Bloanca.

Potrivit acesteia, urmează să se facă cercetări pentru a stabili unde se afla mama copiilor în momentul izbucnirii incendiului.

Silviu Albişor a mai anunţat că este cercetată întreaga zonă pentru a descoperi şi alte eventuale victime ale incendiului.

 

Cele mai citite

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...

Guvernanții lasă suedezii să taie nestingheriți pădurile valoroase ale României. 50 de acțiuni ale IKEA, bănuite de ilegalitate. FOTO și VIDEO

Un nou raport realizat de Agent Green și Bruno Manser Fonds (BMF) în pădurile României. Cel mai mare proprietar privat de pădure din țara...

FMI a revizuit în scădere, la 2,8%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până...
Ultima oră
Pe aceeași temă