13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialSezon de vară - cu probleme şi soluţii dedicate

Sezon de vară – cu probleme şi soluţii dedicate

Suntem în plină vară, ca urmare, petrecem mai mult timp în aer liber – pe terasă ori în grădină – sau ne facem de lucru pe lângă casă, fie construind, fie renovând câte ceva, UTIL propunându-vă mai multe teme de sezon.

Deşi suntem în sezon de vacanţă şi concedii, firmele vin săptămânal cu noutăţi şi, în special, cu campanii de promovare, facilitând achiziţionarea de produse şi soluţii, cele electrocasnice fiind cele mai vizate. Nici sculele şi materialele de bricolat nu sunt mai prejos, ca şi soluţiile, uneltele şi produsele pentru grădinărit. Soarele este încă puternic, astfel încât soluţiile pentru creşterea confortului dar şi pentru relaxare sunt în prim plan.

Ne referim aici la accesoriile pentru protecţia solară, la aparate de aer condiţionat dar şi la diverse echipamente care îşi pot găsi un rol important în sala de baie. Încă timpul este prielnic pentru îmbunătăţiri, amenajări şi renovări, printre acestea numărându-se zugrăvelile şi finisările, atât la interior cât şi la exterior, hidroizolarea şi izolarea termică şi fonică a casei, repararea sau înlocuirea acoperişului, înlocuirea ferestrelor, montarea de plăci ceramice, recompartimentarea locuinţei etc. Unii au preferat bricolatul în locuinţă în locul concediului.

Deşi timpul prielnic a trecut, pentru cei care s-au convins că le este necesară o piscină, le oferim mai multe idei pe care le pot pune în practică în primăvara anului viitor, acum fiind însă un moment ¬ bun de analiză şi concepere, faţă de cel din iarnă.

Desigur însă că ne interesează şi decorul, atât la interior, cât şi la exterior. Putem aduce acum în case splendide arasnjamente florale proaspete şi variate. O serie întreagă de idei vă sunt oferite pentru a vă relaxa şi a vă încărca cu energie pozitivă: amenajările şi aranjamentele în stil feng-shui precum şi inspiraţia din vechile tradiţii populare în construirea şi amenajarea casei. De fapt, un mod de a crea spaţii echilibrate şi armonioase

Puteţi obţine răspunsuri experte la întrebările şi problemele dvs.: ion.diamandi@romanialibera.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă