25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSerbia susţine că vameşii ei nu sunt implicaţi în cazul de corupţie...

Serbia susţine că vameşii ei nu sunt implicaţi în cazul de corupţie din România

Administraţia Vămilor din Serbia a anunţat că supraveghează constant activitatea angajaţilor săi şi pentru moment nu există informaţii că oficialii vamali sârbi ar fi implicaţi în cazul care a dus la arestarea a numeroşi lucrători vamali din România, relatează B92 în pagina online.

„În prezent, nu există indicii că oficialii vamali sârbi ar fi implicaţi în vreun fel în dosarul care a dus la arestarea a numeroşi ofiţeri vamali şi poliţişti în România”, a declarat Administraţia Vămilor din Serbia, citată de Mediafax.

Aceasta a precizat că nu a primit nicio solicitare de anchetă în legătură cu acest incident din partea autorităţilor române sau de la instituţiile internaţionale responsabile de combaterea infracţionalităţii transfrontaliere.

În ultima săptămână, procurorii anticorupţie din România au pornit o ofensivă la vămile Siret, Stamora Moraviţa, Deta, Foeni şi Naidăş, în urma acţiunilor acestora fiind arestate de judecători 140 de persoane: poliţişti – mare parte poliţişti de frontieră-, vameşi, contrabandişti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă