19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSenegalezul N’Doye, pus pe lista de transferuri

Senegalezul N’Doye, pus pe lista de transferuri

Internationalul senegalez Ousmane N’Doye a revenit la echipa dupa ce a absentat nemotivat de la stagiile de pregatire ale gruparii vasluiene timp de o luna, dar oficialii clubului nu mai sunt interesati de serviciile sale si l-au pus pe lista de transferuri.

"N’Doye a dat dovada de lipsa totala de profesionalism. Ne-am comportat exceptional cu el, iar acesta ne-a intors spatele cand aveam nevoie de el, mai ales in perspectiva dublei cu Baku, din Intertoto. Vasluiul nu sta in acest jucator si o sa gasim solutiile cele mai bune pentru a-l suplini", a precizat Adrian Porumboiu.
Acesta a adaugat ca nu va mai tolera lipsa de profesionalism din partea vreunui fotbalist: "Nu mai fac nici un fel de concesii. Nu mai accept mofturile nimanui. Am facut greseala asta sezonul trecut, iar acei jucatori au fost primii care au plecat de la echipa. Daca vor fi oferte pentru N’Doye, ii vom da drumul. Nu-l tinem cu forta. N’Doye poate pleca la orice echipa care plateste suma pe care noi am achitat-o la Academica Coimbra, adica 500.000 de euro".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă