20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSenatorul Cătălin Voicu a ieşit din arest

Senatorul Cătălin Voicu a ieşit din arest

UPDATE: Senatorul Cătălin Voicu a fost eliberat, luni seară, din arestat. Acesta are interdicţia de a părăsi localitatea sau de a-i contacta pe martori sau pe cei implicaţi în dosar.

Cătălin Voicu a declarat numai că este nevinovat.

Senatorul şi-a îmbrăţişat soţia care îl aştepta. Ulterior, s-a urcat în maşina fostului senator PSD Şerban Nicolae care i-a fost avocat în dosar.

Senatorul Cătălin Voicu va fi eliberat din arest preventiv, în urma deciziei de luni a Completului de cinci judecători al instanţei supreme, în cazul parlamentarului fiind cea de-a patra cerere de a fi judecat în stare de libertate, solicitare care în final a fost admisă, relatează Mediafax.

Completul de cinci judecători al instanţei supreme a menţinut decizia Secţiei penale a instanţei supreme care a decis că senatorul poate fi cercetat în libertate.

În cadrul procesului de fond, avocaţii lui Voicu au arătat instanţei de fond că s-a încheiat audierea martorilor şi că mai trebuie administrat doar probatoriul de fond.

El va fi eliberat de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat.

Până la decizia de luni, Secţia penală a admis de patru ori eliberarea din arest, în trei situaţii recursul procurorilor fiind admis la Completul de cinci judecători.

Marţi însă, Completul de cinci judecători au respins recursul procurorilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă