22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialSenator PDL: Raed Arafat poate fi contracandidatul lui Sorin Oprescu la Primaria...

Senator PDL: Raed Arafat poate fi contracandidatul lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei

Fondatorul SMURD, Raed Arafat, ar fi un foarte bun contracandidat în faţa lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, crede senatorul PDL Mihaela Popa.

“Fenomenul Arafat arată clar o foame a societăţii civile pentru profesionişti, experţi şi oameni integri din orice domeniu, fie că vorbim de doctori, profesori, ingineri sau, de ce nu, poate, de cel mai bun tâmplar din sat”, arată Popa, care este vicepreşedinte PDL, într-un comunicat citat de Hotnews.ro.

“Evenimentele din aceste zile, pe care le-am analizat în profunzime, m-au facut să realizez mai mult ca niciodată că societatea românească are nevoie de o reformă reală a clasei politice. Oamenii simt o aversiune faţă de partidele care se află acum la putere, dar nici nu simpatizează cu partidele din opoziţie”, crede senatorul.

“Notorietatea şi credibilitatea doctorului Raed Arafat îl recomandă a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. Sunt convinsă că în fiecare comunitate există fenomenul Arafat şi că fiecare comunitate ar putea la viitoarele alegeri să-i scoată în faţă pe acei oameni care au facut ceva pentru societate. Cu aceşti oameni credibili trebuie să incepem schimbarea clasei politice”, mai arată comunicatul Mihaelei Popa.

 

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă