7.4 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialSEMMELROCK STEIN+DESIGN a premiat cele mai inspirate idei de amenajare a spaţiului...

SEMMELROCK STEIN+DESIGN a premiat cele mai inspirate idei de amenajare a spaţiului exterior

Concursul de proiecte ”Redefineşte viziunea asupra spaţiului exterior! Spune povestea ta şi celorlalţi!” organizat de Semmelrock Stein+Design în perioada 20 mai – 1 noiembrie 2013, a ajuns la final. Cele mai inspirate idei au fost premiate în cadrul evenimentului Zilele Arhitecturii.

Concursul a avut ca scop promovarea creativităţii şi inovaţiei ca valori esenţiale dezvoltării în sens general şi s-a adresat arhitecţilor, urbaniştilor, peisagiştilor, designerilor şi proiectanţilor care au realizat sau au proiecte în curs de finalizare, cu produse Semmelrock Stein+Design.

Juriul a fost format din arhitect şi peisagist Emil Ivănescu, arhitect Adrian Ciocăzanu, Răzvan Tudor – director naţional de vânzări, Semmelrock Stein+Design, Ana Ochiana – peisagist, Semmelrock Stein+Design şi Liliana Ioana Stănilă, notar public, Bucureşti (pentru validarea rezultatelor).

La Categoria 1 – Proiecte de amenajare a spaţiului exterior public sau privat, Premiul 1, produse Semmelrock în valoare de 4.000 euro, a fost atribuit arh. Vasile Mândruţ pentru proiectul Amenajare stradă pietonală – Strada Corneliu Coposu, Sighetu Marmaţiei.

Premiile, în valoare totală de 7.000 de euro, au constat în produse Semmelrock Stein+Design şi/sau Stonegarden.

Toate lucrările participante la concurs vor fi incluse într-un album de colecţie editat sub marca Semmelrock Stein + Design.

 

Cele mai citite

Sună alarmele în România. Este doar un exercițiu

Instalațiile de alarmă sonoră vor fi puse în funcțiune, timp de o oră, pe întregul teritoriu al României, în ziua de miercuri, 28 februarie...

România educată este prost evaluată. Ce presupune schimbarea

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naţionale şi a feedback-ului din comunitatea educaţională, Federaţia Coaliţia pentru Educaţie a solicitat, într-o declarație de presă,...

România, lovită de o criză puternică pe piața muncii

România, ca multe alte țări din Europa, se confruntă cu probleme majore de ordin demografic. Populația îmbătrânește, iar tinerii aleg să plece peste...
Ultima oră
Pe aceeași temă