21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSeminar GRATUIT despre dependenţa de tutun la Muzeul Antipa

Seminar GRATUIT despre dependenţa de tutun la Muzeul Antipa

În cadrul expoziţiei „The Human Body” de la Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” va avea loc pe 23 iunie, de la ora 12:00, un seminar cu tema „Dependenţa de tutun”, suţinut de dr. Vlad Stroescu, medic specialist psihiatrie – Hyperclinica MedLife Baneasa. Evenimentul va avea loc în sala Multimedia a muzeului. Accesul publicului este gratuit.

Seminarul se va axa pe discuţii despre realităţile, miturilor şi prejudecăţilor despre unul dintre cele mai răspândite droguri psihotrope, tutunul. Medicul Vlad Stroescu va prezenta efectele fumatului asupra corpului în general, cât şi modificările pe care tutunul le produce la nivelul creierului şi psihologiei umane: despre motivele care ne determină să fumăm, despre cum devenim dependenţi de tutun, şi despre cum învăţarea şi afectivitatea sunt implicate în aceste fenomen.

Locurile la seminarul „Dependenţa de tutun”sunt limitate, iar accesul se face pe baza de rezervare la nr. de telefon 0730 030 991. Accesul în expoziţie se va face pe baza de bilet.

Expoziţia „The Human Body” poate fi vizitată până pe data de 30 iunie 2013, zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00. Biletele se pot cumpăra la intrarea în muzeul Antipa, online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă