8.7 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialŞeful Antenelor, Sorin Alexandrescu, AUDIAT la DNA în Dosarul şantajului

Şeful Antenelor, Sorin Alexandrescu, AUDIAT la DNA în Dosarul şantajului

Şeful Antenelor, Sorin Alexandrescu, este audiat din nou, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în Dosarul de şantajare a administratorului RCS&RDS Ioan Bendei. Directorul Antena TV Group  a fost eliberat, joi, după şase zile de arest.

Mai exact, Sorin Alexandrescu va fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei, a decis joi, în unanimitate instanţa de trei judecători a Tribunalului Bucureşti.

Citeşte şi Directorul Antena TV Group , ELIBERAT! Vezi cum vrea să-şi scape patronii şi subordonaţii

Din complet au făcut parte şi două judecătoare controversate, Elena Burlan şi Manuela Golea Mladin, care au dat decizii în favoarea unor VIP ca Sorin Ovidiu Vîntu sau Şerban Brădişteanu. Spre exemplu, Elena Burlan a criticat decizia colegei sale Camelia Bogdan, acuzând-o că dă termene de judecată prea strânse (dădea termene săptămânal, nu la distanţe de luni de zile) pentru judecarea lui Vîntu, iar pe Brădişteanu l-a achitat în dosarul în care era judecat pentru o mită de circa 4 milioane de euro.

Tribunalul Bucureşti a fost zguduit de curând de un puternic scandal de corupţie, în urma căreia au fost arestate preventiv judecătoarele Antonella Costache şi Viorica Dinu, care au făcut trafic de influenţă în mai multe dosare, atât la colegii de la Tribunal, cât şi la Curtea de Apel Bucureşti.

Instanţa i-a dat lui Alexandrescu interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile.

Citeşte şi Cazul Sorin Alexandrescu la Antena 3 şi România TV: CNA amână luarea unei decizii

Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă