21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSediul de campanie al lui Teo a fost vandalizat. Mincă e de...

Sediul de campanie al lui Teo a fost vandalizat. Mincă e de vină, sugerează Preda

Ferestrele cu afişele electorale ale lui Teo Trandafir au fost stropite cu vopsea roşie. Staff-ul de campanie al pedelistei arată cu degetul spre contracandidata acesteia, Liliana Mincă.

„Un grup de persoane necunoscute a vandalizat, în noaptea de marţi spre miercuri, 20 aprilie – 21 aprilie 2010, faţada sediului de campanie electorală al Teodorei Trandafir. Faţada sediului, colantată cu imaginea de campanie electorală a Teodorei Trandafir, a fost vandalizată prin folosirea unor sticle cu vopsea. Echipa de campanie electorală a Teodorei Trandafir a sesizat deja poliţia, care a început o anchetă.”, se arată într-un comunicat de presă remis Realitatea.net, semnat de purtătorul de cuvânt al lui Teo Trandafir, europarlamentarul PDL, Cristian Preda.

Acesta arată cu degetul spre contracandidata lui Teo, conservatoarea Liliana Mincă: „Vandalizarea sediului se înscrie în lungul şir de acţiuni de campanie electorală murdară pe care Liliana Mincă a început-o încă de acum zece zile. În prima săptămână de campanie au fost tăiate aproape toate banner-ele Teodorei Trandafir. Tot în aceeaşi săptămână echipa doamnei Mincă a răspândit un material mincinos despre Teo Trandafir, prin intermediul unui ziar de campanie, intitulat „Colegiul 19”. Apoi, după ce Victor Ponta a anunţat că în viitor nu va mai exista o alianţă PSD+PC, doamna Mincă a renunţat la culoarea roşie şi a furat culoarea Teodorei Trandafir şi chiar sloganul „cu mai mult suflet”. Acum au început să distribuie materiale de campanie mincinoase cu poza trucată a Teodorei Trandafir, difuzând inclusiv un calendar pe 2009.”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă