19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSectorul 4 rămâne fără firmă de salubrizare, începând de luni

Sectorul 4 rămâne fără firmă de salubrizare, începând de luni

Sectorul 4 al Capitalei va rămâne, începând de luni, fără firmă de salubrizare care să asigure curăţenia şi deszăpezirea la iarnă, în condiţiile în care contractul edililor cu firma de profil REBU expiră la 31 octombrie, potrivit primarului general Sorin Oprescu, citat de NewsIn.

Edilul-şef a făcut acest anunţ după ce consilierii generali ai Capitalei nu au fost de acord, în şedinţa de vineri, să fie introdus pe ordinea de zi un proiect de hotărâre prin care municipalitatea să organizeze o licitaţie pentru salubrizarea sectorului 4.

REBU se ocupă de curăţenie pe 262 de străzi din sectorul 4.

Tot în şedinţa de vineri, Primăria sectorului 4 a reînnoit solicitarea de a-i fi permis să încredinţeze direct, fără licitaţie, serviciul de salubrizare, însă nici acest demers nu a avut succes.

Primăria Capitalei intenţionează să organizeze licitaţie şi pentru salubrizarea sectorului 5, acesta fiind singurul sector al Capitalei care, în prezent, nu are contract cu nicio firmă de profil. Oprescu le-a explicat consilierilor că atribuirea serviciului de salubrizare în sectoarele 4 şi 5, pe care o intenţionează municipalitatea, ar urma să aibă doar caracter provizoriu, până când Primăria Capitalei va organiza o altă licitaţie, pentru toate sectoarele.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă