19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSecretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, are gripa porcina

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, are gripa porcina

Secretarul de stat in Ministerul de Finante Gratiela Iordache a fost depistata cu gripa A/H1N1 si se afla in prezent sub tratament antiviral la domiciliu, simtindu-se bine, dupa cum a declarat ea insasi pentru NewsIn.

"Am diagnosticul oficial, este gripa A/H1N1, dar nu am infectat pe nimeni din partid (n.r. PD-L), pentru ca nu am apucat sa trec pe la birou", a spus Iordache.

 

Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, s-a intalnit recent cu Gratiela Iordache, diagnosticata miercuri cu gripa porcina, insa a declarat ca nu ii este frica ca s-ar putea imbolnavi, deoarece delegatiile FMI au lucrat deseori in tari afectate de diverse boli.

"M-am intalnit cu ea (Gratiela Iordache, n.r.), este o prietena buna si ii doresc sanatate. Nu ne este frica, pentru ca lucram cu multe tari in care se gasesc diferite boli", a afirmat Franks. Misiunea FMI se afla in Romania in perioada 28 octombrie – 9 noiembrie.

Ulterior, ministrul interimar de finante, Gheorghe Pogea, a precizat ca toti colegii din minister ai Gratielei Iordache trebuie sa stea acasa, toate birourile din minister si toaletele de serviciu fiind dezinfectate.

Numarul cazurilor de gripa A/H1N1 a depasit 650 in Romania, de la ultimul bilant al autoritatilor facut public luni inregistrandu-se peste 100 de noi imbolnaviri. Membrii CSAT au decis marti suplimentarea fondurilor pentru achizitia de echipamente, medicamente, mijloace de protectie si vaccinuri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă