19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSecretarul de stat american, amendat pentru că nu şi-a curăţat zăpada din...

Secretarul de stat american, amendat pentru că nu şi-a curăţat zăpada din faţa casei

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari, pentru că nu a curăţat zăpada de pe aleea din faţa casei sale din Boston, relatează Boston Herald, citat de Mediafax

Dintr-un total de 210 amenzi, una a fost emisă joi pentru adresa lui Kerry din Louisburg Square. Potrivit municipalităţii, amenda a fost în valoare de 50 de dolari.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat a declarat că secretarul de Stat se află în străinătate şi de aceea nu şi-a putut curăţa aleea de zăpadă.

"Diplomaţii sunt la fel ca noi (…). Secretarul Kerry lucra în străinătate când furtuna a determinat acumularea unei cantităţi de zăpadă acasă şi, din păcate, firma de deszăpezire a înţeles greşit banda galbenă din jurul aleii – montată pentru a avertiza cu privire la pericolul căderilor de zăpadă şi gheaţă – crezând că este o bandă pusă de poliţie care înseamnă că acea parte a aleii este inaccesibilă", se arată într-un comunicat.

În comunicat se mai preciza faptul că secretarul de Stat va plăti "bucuros" amenda, dar şi că aleea a fost curăţată. 

Primarul oraşului Boston, Martin J. Walsh, a avertizat toţi locuitorii să cureţe zăpada, în caz contrar riscând să fie amendaţi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă