19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSechestru la Steaua lui Gigi Becali

Sechestru la Steaua lui Gigi Becali

Deşi public latifundiarul din Pipera încearcă să arate că nu este afectat de scandalul cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, care a dus deja la plecarea echipei de fotbal de pe stadionul Ghencea, lucrurile nu stau în realitate tocmai aşa. Gigi Becali s-a trezit recent cu sechestru pe 33 de autoturisme din parcul auto al clubului, sechestru impus zilele trecute de Tribunalul Bucureşti, la cererea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Pentru a obţine ridicarea măsurii, specialiştii contactaţi de RL spun că Gigi Becali are mai multe variante:  fie plăteşte Clubului Sportiv al Armatei peste 700.000 euro, fie pune la dispoziţia tribunalului bunuri de aceeaşi valoare cu a mijloacelor de transport afectate, fie prezintă judecătorilor o scrisoare de garanţie bancară de aceeaşi valoare. 

Începe procesul pentru marcă

Demersul Clubului Sportiv al Armatei face parte din seria de procese deschise împotriva Clubului de Fotbal Steaua, patronat de Gigi Becali. Potrivit unor surse din mediile sportive, la baza conflictului dintre Becali şi Clubul Sportiv al Armatei nu ar sta doar datoriile, ci şi un conflict personal între latifundiarul din Pipera şi ministrul Apărării, Gabriel Oprea.

Astfel, Armata vrea să recupereze de la Becali şi marca „Steaua Bucureşti”, pe care o consideră un bun naţional. În acest sens, Clubul Sportiv al Armatei a depus pe 25 mai o acţiune la Tribunalul Bu­cu­reş­ti, prin care solicită judecătorilor să-i retragă societăţii controlate de Becali dreptul de a folosi, pentru echipa de fotbal, numele „Steaua Bu­cu­reş­ti”. Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, s-a declarat de foarte multe ori nemulţumit şi de cuantumul chiriei pe care o achită pentru a evolua pe Stadionul Ghencea, de 20.000 euro lunar. 

>>Surse avizate susţin că la baza conflictului dintre Becali şi Clubul Sportiv al Armatei nu ar sta doar datoriile, ci şi un conflict personal între latifundiarul din Pipera şi ministrul Apărării, Gabriel Oprea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă