22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialSeara în care fotbalul românesc ne poate face să zâmbim!

Seara în care fotbalul românesc ne poate face să zâmbim!

Steaua şi FC Vaslui se pot califica în primăvara europeană după partidele de miercuri seara contra lui AEK Larnaca, respectiv FC Zurich.

Steliştii au cele mai mari emoţii pentru că depind de rezultatul din partida Maccabi Haifa – Schalke, unde nemţii nu au voie să piardă.

Vasluiul stă la mâna ei, deoarece dacă reuşeşte să câştige pe terenul elveţienilor, echipa lui Viorel Hizo se califică în fazele elminatorii ale Ligii Europa, lăsând acasă pe Lazio Roma.

52.000 de fani pe stadion şi sărbătoare la Universitate

FC Steaua a anunţat pe site-ul oficial că a vândut 49.950 de bilete pentru meciul cu AEK Larnaca, care va avea loc pe Arena Naţională.

“Până miercuri la ora 12:00 au fost vândute 49.950 de bilete şi din acest motiv clubul nostru face un apel către toţi spectatorii să vină din timp la stadion pentru a evita aglomeraţia ce se poate crea la porţile de acces. Accesul în stadion va fi permis începând cu ora 20.05”, a anunţat steauafc.com.

Meciul se va disputa cu casa închisă şi fanii stelei speră să sărbătorească o calificare în primăvara europeană pe străzile de la Universitate. O victorie a echipei antrenate de Ilie Stan, coroborată cu un rezultat pozitiv al celor de la Schalke în Israel, va scoate în stradă mii de oameni din întreaga ţară.

Victorie şi calificare

FC Vaslui are o şansă uriaşă de a se califica în primăvara Europa League. Jucătorii depind doar de ei în meciul cu FC Zurich, o victorie calificând formaţia lui Hizo, indiferent de rezultatul meciului Lazio-Sporting Lisabona.

“Va fi foarte greu meciul, aici plouă de dimineaţă în rafale. Atmosfera e bună. Mai sunt câteva ore, trebuie să jucăm. Dacă ne calificăm bine, dacă nu, nu. Nu am pus nicio presiunea suplimentară pe jucători, nu avea niciun sens. Sporting merge cu 5 juniori la meciul cu Lazio. Sporting nu va bate. Nu va fi nicio surpriză”, a declarat Adrian Porumboiu la postul de televiziune gsptv.

United sau City pot ajunge din nou în România

Dacă s-ar califica, niciuna dintre echipele româneşti n-ar fi cap de serie în “16”-imi, o situaţie în care pot pica cu echipele eliminate din Liga Campionilor. Astfel am putea vedea în România echipe precum Manchester United, Machester City, Valencia, Ajax sau FC Porto.

 

 

Cele mai citite

Natalia Intotero: Vom asigura și în acest an câte 15000 de lei pentru 10.000 de proceduri de fertilizare in vitro

Programul naţional de fertilizare in vitro va continua și în anul 2024, deși acum câteva luni a fost în pericol din cauza lipsei banilor.  „...

Ministrul Sănătății vorbește despre situația maestrului Florin Piersic

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis sâmbătă că evoluția artistului Florin Piersic, care a fost operat la Spitalul "Foișor" din Capitală, este una favorabilă. "Aşteptăm...

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă