7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialSe face anchetă la Poliția Locală Brăila, după ce un polițist a...

Se face anchetă la Poliția Locală Brăila, după ce un polițist a fost fotografiat în timp ce spăla mașina șefului

O anchetă internă a fost declanșată la Poliția Locală Brăila după ce miercuri a apărut pe rețeaua Facebook, pe contul ‘Polițiștii au umor’, o fotografie în care un polițist local spală o mașină care aparține directorului adjunct al Poliției Locale Brăila, Dumitru Hahui.

Imediat după apariția postării, primarul din Brăila, Marian Dragomir, s-a întâlnit cu directorul executiv al Poliției Locale, Traian Jipa, și cu directorul adjunct, Dumitru Hahui, informează Agerpres.

‘Din discuția cu domnul Hahui Dumitru vă informez că la întrebarea mea — nu consideră că este necesar să-și dea demisia — a răspuns că recunoaște că folosește mașina respectivă și că agentul i-a spălat mașina fără să-i fi dat această dispoziție. Urmează ca din cercetarea internă să se verifice acest aspect. A spus că regretă că i s-a făcut această fotografie și a declarat că este urmare a declanșării unor măsuri față de angajați ai Poliției Locale. A mai menționat că au mai fost cazuri când, urmare a faptului că și-a parcat mașina în curtea instituției, unii angajați și-au făcut fotografii în mașină’, a declarat Dragomir.

În fotografiile postate pe internet se vede cum un polițist local îmbrăcat în uniformă ține în mâini un furtun și spală un BMW cu numărul de înmatriculare B-111-HMB.

‘Din punctul meu de vedere, fotografia este reală. Astfel de situații trebuie să dispară complet, iar cei care au folosit astfel de practici trebuie să fie sancționați conform prevederilor legale. Aștept finalizarea cercetării interne și luarea primelor măsuri de către conducerea Poliției Locale’, a încheiat Dragomir.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Festivalurile lunii martie la Opera Comică pentru Copii: Primăvara Copiilor și Festivalul Cărților Deschise

Opera Comică pentru Copii anunță două festivaluri remarcabile pentru luna martie: Primăvara Copiilor și Festivalul Cărților Deschise. Ambele evenimente sunt programate la sediul instituției...

Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj! Decizia luată de fotbalistul francez

Tribunalul antidoping italian l-a suspendat pentru o perioadă de patru ani pe mijlocaşul francez Paul Pogba, testat pozitiv la testosteron în august 2023. Jucătorul...
00:00:21

O bombă din perioada celui de-al Doilea Război Mondial a fost detonată pe o plajă belgiană

Autoritățile au detonat în siguranță o bombă, din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, găsită pe o plajă din Belgia miercuri (28 februarie), conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă