20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSe deschid patinoarele Bucurestiului

Se deschid patinoarele Bucurestiului

Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) a deschis sambata patinoarul artificial din Parcul Cismigiu. Miercuri va fi deschis si cel din Parcul Unirii, iar pe 18 decembrie – cel din Parcul Herastrau.

Programul patinoarelor din Cismigiu si Unirii este in timpul saptamanii intre orele 10.00 si 21.00, iar sambata si duminica – de la 10.00 la 24.00. Taxa de intrare pe patinoare va fi de 10 lei in cursul saptamanii si de 15 lei in weekend. Pe perioada vacantei, de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 12.00, intrarea va fi gratuita. Un patinoar in aer liber a fost deschis si in "Capitala Bucuriei"din Parcul Kiseleff. Pana pe 24 decembrie, in aceasta zona se vor organiza targuri de cadouri, de antichitati si produse culinare, concerte si spectacole de divertisment. Atmosfera de sarbatoare va fi completata de programe de karaoke, jonglerie si "face-painting", concursuri cu premii, spectacole de circ, teatru si magie, puse in scena de personaje de poveste si de o echipa de clovni. In plus, Mos Craciun si asistentii sai vor fi prezenti in "Oraselul Copiilor" in fiecare weekend.

 

Elevii din sectorul 1 vor avea acces gratuit la o pista de masinute, un trenulet electric si un carusel, pana pe 15 ianuarie. In plus, in Parcul Herastrau vor fi adusi doi reni si o trasura, iar in zona Pietei "Charles de Gaulle" vor fi montate noi locuri de joaca. In Parcul Izvor, vizitatorii se vor putea bucura de un brad de Craciun, aleile parcului fiind luminate cu decoratiuni de sarbatoare. Nu numai parcurile au fost gatite de sarbatoare, ci intreaga Capitala. Sambata seara, Primaria Capitalei a aprins luminile in intreg orasul, momentul fiind marcat de un imens foc de artificii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă