25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSCANDALUL de SPIONAJ din Spania. Becali: Nu mă deranjează că presa mă...

SCANDALUL de SPIONAJ din Spania. Becali: Nu mă deranjează că presa mă face mafiot

Ioan Becali a răspuns acuzaţiilor în scandalul de spionaj din Spania. Consideraţi „niste mafioţi periculoşi”, membrii familiei Becali au fost urmăriţi de o firmă privată de detectivi din Spania.

Ioan Becali a declarat că nu ştie absolut nimic de acest lucru. „Habar n-am de acest scandal în care este menţionat şi numele meu”, potrivit Realitatea TV, care citează Ring.

Citeşte şi DOSARUL TRANSFERURILOR. Ioan Becali: Vreau să-mi închei viaţa într-o suburbie a Bucureştiului

Procurorii au dezvăluit că firma de detectivi privaţi „Metodo 3” a realizat mai multe interceptări ilegale asupra convorbirilor purtate de oameni politici şi din mediul afacerilor. Printre cei ascultaţi se află şi membrii familiei Becali. Metodo 3 a făcut o investigaţie asupra lui Jose Marine Declara, care avea legături cu Mafia din România reprezentată de familia Becali, scrie E-noticias. „Nu-l cunosc pe acest individ Jose Marine şi nu mă deranjează că presa mă face mafiot”, a declarat Ioan Becali.

Patronul companiei care a făcut interceptările ilegale, Francisco Marco, alături de alti trei detectivi, au fost arestaţi săptămâna trecută. Presa spaniolă a publicat lista celor 169 de interceptări ilegale realizate de Metodo 3. Printre aceste nume se află şi cele ale familiei Becali. Impresarul spune că procurorii nu vor găsi nimic în convorbirile interceptate care ar putea fi folosite ca probe într-un eventual proces. „N-am vorbit în viaţa mea lucruri periculoase care să-mi pericliteze libertatea”.

Ioan Becali a răspuns acuzaţiilor în scandalul de spionaj din Spania. Consideraţi „niste mafioţi periculoşi”, membrii familiei Becali au fost urmăriţi de o firmă privată de detectivi din Spania. – See more at: http://www.realitatea.net/becali-nu-ma-deranjeaza-ca-presa-ma-face-mafiot_1123056.html#sthash.x0vaNt68.dpuf
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă