20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialScandal sexual la bordul USS Enterprise

Scandal sexual la bordul USS Enterprise

Căpitanul uriaşului portavion nuclear, trimis în 2006 şi 2007 să susţină trupele americane în războiul din Irak şi Afganistan, se distra de minune la bordul navei. Făcea filmuleţe, difuzate în sistemul de televiziune cu circuit închis al navei ca să le facă în ciuda subordonaţilor pudibonzi, în care se mima masturbarea, sexul cu un măgar sau dădea sfaturi homosexualilor despre cum să lucreze cu săpunul la duşuri, scrie realitatea.net.

Căpitanul, al cărui simţ de tractorist al umorului a pus Marina americană într-o situaţie jenantă, se numeşte Owen Honors şi are 49 de ani. FIlmuletele sexual-umoristice le-a făcut pe vremea când era doar secund al USS Enterprise, pe atunci primul portavion nuclear din lume, cu un echipaj de 5.800 de persoane.

Căpitan al USS Enterprise este abia din luna mai a anului trecut, dar numele său a fost acoperit de o uriaşă glorie mediatică nici un an mai târziu, când ziarul „Virginian Pilot” i-a făcut publice înregistrările video din 2006 şi 2007. Despre acestea, purtătorii de cuvânt ai Marinei au spus că-s „în mod clar nepotrivite” şi „inacceptabile în Marina de azi”, scrie telegraph.co.uk.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă