20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSCANDAL PE FLUIER

SCANDAL PE FLUIER

FRF, de o parte, si LPF, de cealalta, au iscat primul scandal al returului: cum vor fi delegati arbitrii. Pana la urma a castigat Ionut Lupescu, care va continua sa numeasca brigazile de fluierasi asa cum va considera.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, ameninta ca, in cazul in care se vor face greseli de arbitraj, cei care vor raspunde vor fi oficialii federali. "N-au cedat, inseamna ca ei raspund. Noi am tras un semnal de alarma. Inseamna ca isi asuma raspunderea", a declarat Dragomir. Referindu-se la faptul ca FRF a precizat ca delegarea arbitrilor la meciuri nu poate fi facuta, conform FIFA, prin loterie sau tragere la sorti, Dragomir a raspuns: "Sa-i spuna lui fratele lui Mutu treaba asta! Cand au facut tragere la sorti la biletele pentru Euro cum a fost? Cand le-a convenit, au facut trageri la sorti. Sa faca ce vor, dar sa si raspunda. Daca se intampla ceva, ei raspund suta la suta".

LPF a trimis luni la FRF o adresa, semnata de presedintele Dumitru Dragomir, prin care cerea Comitetului Executiv sa aplice solicitarea a 14 cluburi prim-divizionare de a modifica sistemul de delegare a arbitrilor. Numai ca FRF considera ca toate discutiile ce se poarta in jurul delegarii arbitrilor contravin reglementarilor forurilor fotbalistice internationale, ramanand in vigoare hotararea ca delegarile arbitrilor sa fie facute, dupa sistemul UEFA, de Ioan Angelo Lupescu, directorul general al FRF.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă