20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialScandal in sala de judecata

Scandal in sala de judecata

Criminalul in serie Remus Chiper si rudele acestuia au fost amenintate cu moartea de familiile victimelor. Incidentul a avut loc in sala tribunalului, chiar in momentul in care judecatorul a anuntat ca dosarul se va amana in urma unei cereri inaintate de unul dintre avocatii partilor civile.

Scandalul, care putea sa degenereze intr-o bataie in toata regula, a izbucnit la primele ore ale diminetii, la prima infatisare in procesul lui Remus Chiper, cercetat pentru uciderea a trei persoane. Rudele lui Arun Omer, ultimul tanar care a cazut in plasa criminalului, au cerut „moarte pentru moarte”. Inca de la primele ore ale diminetii, in fata Palatului de Justitie din Constanta si-au facut aparitia aproape 20 de persoane, rude ale ultimei victime, purtand poze ale acestuia si pancarte prin care cereau moartea inculpatului. In momentul sedintei de judecata, mama victimei, motivand ca nu se simte prea bine, a cerut o sticla cu apa. Imediat dupa ce si-a revenit, femeia a aruncat cu ea in directia acuzatului. Gestul a fost urmat de concubina lui Arun, care si-a scos un pantof din picior si a aruncat in Chiper. Acuzatul insa nu s-a lasat impresionat de gestul femeilor, ba mai mult de atat, el a privit indiferent si chiar, la un moment dat, a zambit. Din fericire, in sala au intervenit mai multi jandarmi, iar acuzatul a fost scos din boxa si dus in arest. In invalmaseala creata, rudele ultimei victime au tipat in sala de judecata ca ii vor omori rudele cu aceleasi metode.

Protestatari amendati

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Constanta, Sorin Tranca, a declarat ca jandarmii din fortele de ordine au reusit in cele din urma sa linisteasca persoanele turbulente, iar mama victimei si concubina care a aruncat cu pantoful au fost amendate cu cate doua milioane de lei vechi. Totodata, acesta a mentionat ca la urmatorul termen se vor lua masuri speciale de siguranta, toate persoanele urmand a fi perchezitionate la intrarea in sala de judecata. Conform rechizitoriului intocmit in acest dosar de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, Remus Chiper este acuzat de comiterea a trei crime. In fata anchetatorilor, el a recunoscut ca a recurs la aceste masuri deoarece avea nevoie de bani pentru a-si achita unele datorii. Totodata, victimele au fost persoane care se ocupau cu comertul de masini de lux. Aratandu-se interesat de a cumpara masina, vanzatorii erau atrasi in locuinta barbatului, unde erau omorati cu un ciocan. Trupurile neinsufletite ale celor trei persoane au fost gasite in Canalul Dunare-Marea Neagra. Urmatorul termen in acest dosar a fost fixat pentru data de 26 octombrie a.c. Totodata, ieri dupa-amiaza, in mai multe zone ale Constantei au fost lipite postere cu imaginea lui Chiper.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă