19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSarkozy, brutal cu femeile

Sarkozy, brutal cu femeile

In volumul "Amours, ruptures et trahisons" ("Iubiri, despartiri si tradari"), recent publicat in Franta, scriitorul si jurnalistul Hubert Coudurier prezinta "fata intunecata" a presedintelui Nicolas Sarkozy, in relatiile sale cu femeile, pe baza marturiilor fostelor sale iubite, relateaza publicatia Daily Express consultata de Mediafax.

Cartea lui Coudurier vorbeste despre tratamentul "brutal" pe care Sarkozy l-ar fi aplicat femeilor cu care a avut relatii. Scriitorul francez relateaza cum fosta sotie a lui Sarkozy, Cecilia, nu a votat pentru sotul ei in alegerile prezidentiale din mai 2007 si nici nu a fost alaturi de el cand acesta si-a sarbatorit public victoria. Cand a aparut, in cele din urma, in public, Cecilia arata plansa si a fost ulterior internata in spital, unde i s-au administrat antidepresive, se mai indica in carte.

Cel care detine puterea se poarta adesea ca un copil cand i se spune "Nu", scrie Coudrier despre Sarkozy, relatand, de asemenea, ca, in timpul unei despartiri de Cecilia, in 2005, Sarkozy a avut o relatie cu jurnalista Anne Fulda, pe care o ruga sa ii pregateasca lucrurile dimineata, asa cum facea sotia sa. "Era obisnuit sa fie servit", isi aminteste Anne Fulda, corespondent Le Figaro pe departamentul politic.

In acest timp, Cecilia traia o aventura cu omul de afaceri de origine marocana Richard Attias, insa Sarkozy o suna si ii trimitea mereu mesaje. Dupa o scurta reconciliere de o luna intre cei doi soti, in 2006, Sarkozy si-a reluat relatia cu Fulda, iar Cecilia s-a intors la Attias, cu care s-a si casatorit, in cele din urma, dupa ce a divortat de presedintele francez, in octombrie 2007.
Anne Fulda "l-a trimis la plimbare" pe Sarkozy dupa o conversatie telefonica aprinsa, in urma careia viitorul presedinte francez s-a prezentat la redactia cotidianului unde aceasta lucra pentru a o face sa se razgandeasca, se mai arata in carte.

A urmat o noua impacare cu Cecilia, pe care Sarkozy, ca presedinte, a incercat din rasputeri sa o faca fericita, promitandu-i ca va fi noua Jackie Kennedy si trimitand-o in misiunea de salvare a celor cinci infirmiere bulgare si a doctorului palestinian care au fost inchisi in Libia.
"Este extrem de atent cu oamenii cand acestia sunt de partea sa", spune Coudurier, adaugand ca presedintele Frantei poate fi, totodata, si "brutal".

Sarkozy s-a casatorit pentru a treia oara, cu fostul model italian Carla Bruni, dupa o relatie de mai putin de trei luni. Carla Bruni, adesea descrisa drept o femeie fatala, avand in vedere relatiile ei anterioare cu vedete rock precum Mick Jagger si Eric Clapton, a declarat, recent, ca nu o deranjeaza trecutul sotului ei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă