21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSarah Palin starneste pasiuni la Hollywood

Sarah Palin starneste pasiuni la Hollywood

Sarah Palin reprezinta multe lucruri pe care liberalii de la Hollywood le urasc, de la impotrivirea ei in ceea ce priveste casatoriile intre gay, pana la acordul privind portul legal de arme.

Palin a agitat cursa pentru candidatura la Casa Alba, starnind entuziasmul  printre viitori sustinatori ai lui McCain, candidatul la presidentia Americii, si a obtinut suportul femeilor, votul celor din mediul rural si al locuitorilor din Sud.

"Cu siguranta are acel ceva pe care il are un star si este genul de candidat care este facut pentru Hollywood. Ma ofer chiar eu sa o ajut in strangerea de fonduri", a spus seful Metro Golden Mayer, Harry Sloan, unul dintre cei mai recunoscuti republicani de la Hollywood, citat de Reuters. Sloan a mai spus ca nu a existat un plan pentru strangerea de fonduri  dar campania dusa de Sarah Palin a fost inundata de cereri similare din intreaga lume, dupa debutul ei national la Conventia republicanilor din 3 septembrie.

Potrivit republicanilor de la  Hollywood, persoane din umbra incearca sa capitalizeze celebritatea lui McCain la alegerile din noiembrie intr-un stat binecunoscut pentru libertatea in organizare de evenimente si strangeri de fonduri.

Sustinatorii politici de la Hollywood o vad pe Palin cum  incearca sa atraga celebritati si afirma ca multi producatori de filme sunt fascinati de povestea personala a lui McCain in cursa pentru alegeri, inclusiv  pasiunea lui pentru vanatoare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă