9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialSantieristii Madonnei, amendati

Santieristii Madonnei, amendati

Dupa incidentul de la Marsilia, unde doi muncitori au murit in timp ce montau scena pe care urma sa cante Madonna, inspectorii bucuresteni de la Protectia Muncii au luat la puricat, luni dimineata, zona din Parcul Izvor unde se lucreaza, de o saptamana, la amenajrea locului unde se va desfasura miercuri concertul. Iar neregulile nu au intarziat sa apara.

8.000 de lei. Aceasta este amenda pe care a primit-o, lun, potrivit inspectorilor, Aligatour Impex nu i-a instruit asa cum trebuie pe muncitorii necalificati care monteaza tribuna din fata scenei, Gold Bar, cea de unde vor privi concertul clientii care au platit 600 de lei pentru un bilet.

"Am venit in control pentru a evita evenimentele neplacute. La prima vedere, lucrurile pareau in ordine. Muncitorii erau echipati corespunzator si pareau ca stiu ce trebuie sa faca. Insa, dupa o privire mai atenta, dupa ce am vazut si actele, am observat ca angajatii firmei care trebuia sa monteze platforma din fata scenei nu fusesera instruiti sa-si faca treaba asa cum cere legea. Pentru nereguli, am aplicat o amenda de 8.000 de lei", a explicat pentru Ring unul dintre inspectori.

Surse neoficiale au povestit pentru Ring ca Madonna nu vrea sa mai calce vreodata pe scena care s-a prabusit la Marsilia. Dupa accidentul de pe stadionul Velodrome, care a lasat in urma doi morti si opt raniti, in Parcul Izvor a fost montata o alta scena.

"Madonna are sase scene, iar in concertele ei sunt rulate. In Romania n-o sa cante pe aceea care a fost amplasata pe stadionul din Marsilia. Nu cred ca va mai fi folosita vreodata", a explicat unul dintre cei care participa la montarea scenei din Parcul Izvor.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă