25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSantana a strans peste 20.000 de spectatori la concertul sau de la...

Santana a strans peste 20.000 de spectatori la concertul sau de la B′estfest (VIDEO)

Celebrul chitarist Carlos Santana, alaturi de trupa sa, a strans peste 20.000 de spectatori la concertul pe care l-a sustinut sambata seara la B'estfest, festivalul derulat in parcarea complexului Romexpo din Capitala, informeaza Mediafax.

Timp de zeci de ani, oamenii au stiut la ce sa se astepte la un concert Santana – in principal o fuziune de rock-jazz-funk cu accente psihedelice si puternice influente latine. Insa lucrurile au luat o alta turnura odata ce Santana a lansat, in urma cu zece ani, multipremiatul album "Supernatural" (noua premii Grammy), el orientandu-se spre cantece pop si colaborari cu artisti celebri, precum Steven Tyler, Shakira, Jennifer Lopez, Dido, Michelle Branch, Eros Ramazzotti etc., care se adresau unui public mai larg.

Astfel, si la concertul de la Bucuresti, artistul a prezentat un show care a atras la un loc un public eterogen, dar vizibil mai matur decat cel din restul zilelor de festival. Cunoscatori au vibrat la piese precum "Samba Pa Ti", iar reactia publicului a fost exploziva la hitul din anii '70, "Black Magic Woman", insa cei mai multi au dansat pe piese precum "Smooth/ Dame Tu Amor", "Maria Maria", "Corazón Espinado" sau "Oye Como Va".

Insa lasand la o parte succesul sau comercial din ultimii ani, Carlos Santana a demonstrat la Bucuresti ca show-ul pop reprezinta doar o mica parte din talentele sale, pe langa virtuozitatea sa ca instrumentist plin de profunzime si pasiune. Pentru ca, atunci cand vine vorba de chitaristi distinctivi, Santana a scris un capitol de istorie. Multi pot incerca sa-l imite pe Eric Clapton, dar nimeni nu suna exact ca Santana.

De asemenea, inainte de concertul sau, care a durat 2 ore, spectatorii B'estfest au mai putut vedea show-urile trupelor Persona, Gravity Co, The MOOoD, Looptroop Rockers, The Ting Tings si The Charlatans.

Festivalul, astfel incheiat sambata seara, va continua cu ziua Aftershock, destinata fanilor muzicii rock metal, Manowar fiind headlinerul. Alaturi de legendara trupa vor mai concerta Holyhell, Trooper, Thunderstorm, Nexus si Ulytau.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă