14.7 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialSanctiuni in cazul "Sebastian"

Sanctiuni in cazul “Sebastian”

Colegiul Medicilor Bucuresti a analizat astazi cazul lui Sebastian, copilul ai carui parinti acuza mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar Bucuresti de neglijenta, informeaza Realitatea TV. Atat parintii, cat si medicii implicati in acest caz s-au prezentat in fata Comisiei de Disciplina. Doi dintre medicii acuzati de parintii micutului Sebastian au fost sanctionati de Colegiului Medicilor Bucuresti, transmite Realitatea TV. Doctorul care trebuia sa o asiste pe femeie la nastere a fost suspendat din activitate timp de un an, iar medicul care era de garda in noaptea in care s-a nascut baietelul a primit o suspendare de 6 luni.
Parintii lui Sebastian sustin ca micutul s-a nascut cu handicapuri multiple pentru ca mama a fost lasata nesupravegheata la nastere.

Cristian Radoi, medicul de garda din acea noapte a declarat ca nu l-a anuntat nimeni ca sunt probleme la nasterea lui Sebastian.

Acum doi ani, Cristian Radoi a mai fost chemat in fata Comisiei de disciplina a Colegiului Medicilor. La acea vreme, o alta familie il acuza de neglijenta. Colegiul Medicilor a stabilit atunci ca a consultat necorespunzator pacienta si l-a sanctionat cu mustrare.

Si Ordinul Asistentilor din Romania a inceput o ancheta proprie privind acuzatiile aduse asistentelor si moaselor care ar fi trebuit sa asiste la nasterea lui Sebastian.

Cele mai citite

Apple lansează laptopurile MacBook Air cu cipuri M3

Apple a prezentat luni noi laptopuri MacBook Air cu cele mai recente procesoare M3, mizând pe faptul că modelele mai puternice vor atrage consumatorii...

Cum să-ți menții gențile ca noi? Sfaturi de întreținere

Ești pasionată de accesorii, însă gențile sunt, de departe, preferatele tale? Ei bine, dacă investești bugete considerabile în acest sens și vrei să te...

va candida Michelle Obama? Îl poate înfrunta pe Trump?

Ideea nu e nouă. Dar este speculată intens în ultimele zile. Fiindcă în tabăra democraților americani crește spaima că vor fi înfrânți de...
Ultima oră
Pe aceeași temă