16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialSamsung va anunța până la finele lunii rezultatele investigației în cazul Galaxy...

Samsung va anunța până la finele lunii rezultatele investigației în cazul Galaxy Note 7

Samsung Electronics va anunţa în ianuarie rezultatele investigaţiei deschise în cazul modelului Galaxy Note 7, urmând să prezinte cauzele care au determinat ca o serie de telefoane să ia foc.

Producătorul sud-coreean a anunțat în octombrie că va examina toate elementele telefonului, sugerând că ar putea fi o combinaţie de factori care a dus la cel mai costisitor eşec în materie de siguranţă din istoria IT.

Cel mai mare producător de smartphone-uri avertiza că profitul companiei se va confrunta cu o lovitură de 5,1 miliarde de dolari timp de nouă luni, în urma deciziei de a opri vânzarea modelul Galaxy Note 7. Investitorii şi analiştii susţineau că este extrem de important pentru Samsung să identifice cauza problemei pentru a reconstrui încrederea consumatorilor şi a evita repetarea greşelii.

În octombrie, Samsung a oprit producţia noului model de smartphone, după ce nu a reuşit să rezolve problemele legate de baterie care au dus la supraîncălzirea aparatului, fiind raportate mai multe telefoane care au luat foc.

Mai mult, autoritatea pentru siguranţa consumatorului din Statele Unite a anunţat că 2,8 milioane de maşini de spălat Samsung vor fi retrase de pe piaţă, deoarece hublourile se pot desprinde în timp ce maşinile funcționează, reprezentând un pericol pentru cei care le folosesc.

Cele mai citite

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...

Silvestru Șoșoacă, dezvăluiri despre legăturile Dianei Șoșoacă cu Rusia lui Vladimir Putin

Într-un interviu acordat Antena 3, Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, a vorbit despre divorț, dar și despre legăturile acesteia cu Rusia. Bărbatul a dezvăluit...
Ultima oră
Pe aceeași temă