24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialSalvat de sub malul surpat

Salvat de sub malul surpat

Un bărbat în vârstă de 59 ani, din localitatea Buruieneşti – comuna Doljeşti, a fost salvat, marţi, de pompieri, după ce un mal de pământ înalt de 4 metri s-a surpat peste el, scrie Agerpres

Sublocotenent Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, a declarat presei că accidentul s-a produs în zona în care victima, angajat la o firmă de construcţii, efectua lucrări la reţeaua de canalizare a localităţii. 
‘Pompierii au constatat că bărbatul era conştient, prins de pământ până la nivelul şoldurilor. Picioarele bărbatului erau de o parte şi de cealaltă a unei conducte pe care stătea în momentul surpării malului. La capul persoanei se afla o fantă de acces. Militarii au cerut prezenţa la eveniment a unui echipaj E.On, având în vedere că, deasupra locului în care se afla victima, se află o conductă electrică subterană, la aproximativ un metru adâncime’, a declarat sublocotenent Andrei Grancea. 
Pompierii au consolidat malurile, au îndepărtat pământul surpat peste picioarele bărbatului – acesta acuza dureri la piciorul stâng – şi l-au scos din zona de pericol. Paramedicii au preluat persoana şi au transportat-o la spital. Bărbatul este în stare gravă dar stabilă, a mai precizat sursa citată. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă