20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSagetatorul

Sagetatorul

Weekendul acesta nu este lipsit de munca, asa ca mai intotdeauna, exceptia este ca daca va veti gestiona bine timpul si nevoile personale, nici nu va imaginati ce placere o sa va cuprinda cand realizati ca le-ati facut pe toate si inca excelent.

Indata ce veti intra intr-o noua saptamana de munca lucrurile vor tinde sa se petreaca aidoma, dar este nevoie de intelepciunea dvs. de Sagetator pentru a depasi cu eleganta situatia. Veti fi in continuare ocupati, ba vi se vor da si alte sarcini, dar dvs. sunteti capitanul destinului si dvs. decideti care este calea pe care trebuie sa o alegeti, totul spre binele personal. Ca sa scapati de indatoririle peste masura sau sa va permiteti un scurt concediu, nu este cazul sa va certati, sa plangeti pe la colturi, sau sa trantiti usa si sa plecati renuntand la lupta.

Va sfatuim sa recurgeti la negocieri, la unele compromisuri pe care vi le puteti permite, ca sa obtineti ceea ce doriti cu complicatiile minime. Partenerul va va fi aproape, ba chiar se va arata mandru de intreprinderile dvs., mai ales daca inregistrati si un castig de cauza. Totusi, referitor la relatiile cu partenerul este posibil sa apara o mica sincopa, asta mai ales din cauza unor persoane din exterior, poate parinti sau rude mai indepartate, care, cu toate intentiile lor bune, parca mai mult incurca lucrurile decat sa le limpezeasca. Dar nu va dura mai mult de unul-doua zile, oricum pe vineri totul se va insenina sub acest aspect.

Tonusul dvs. afectiv se va revigora daca veti merge intr-o dimineata la cumparaturi si va veti innoi cu ceva ce va face mare placere, poate imbracaminte sau ceva decorativ pentru camin. In realitate, Sagetatorul cunoaste foarte bine aceasta terapie, chiar ii place la nebunie, din pacate, in ultima perioada de timp, si-a permis-o mai putin din considerente financiare, dar si din cauza unei oarecare blazari sau delasari.

Sub aspectul banilor se poate spune ca incasarile sunt problematice, iar referitor la sanatate – oboseala cronica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă