20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialSagetator 10 - 16 septembrie

Sagetator 10 – 16 septembrie

In acest weekend Sagetatorii sunt marcati de munca pe care au depus-o pana acum si asta-i nemultumeste la maximum. De fapt dvs. sunteti persoane care munciti mult, pana la sacrificiu, ce sa mai vorbim ca va sacrificati astfel pentru toti, fie ei prieteni, familie, rude, partener sau mai stim noi cine ar putea fi. Dar, ca sa fim onesti, sub acest aspect aveti si cum sa va luati revansa.

Este suficient sa aveti un interlocutor si imediat va detaliati nemultumirile astfel ca veti gasi destul de repede un umar pe care sa plangeti si care sa va consoleze pentru greutatile pe care le indurati. Din pacate, de cele mai multe ori, asa si acum, sunteti prea exigenti cu ceilalti, sau altfel spus, folositi o sita mult prea deasa ca sa reusiti sa cerneti sau sa discerneti vinovatii, care, de regula, nu sunteti dvs. Aceasta este pasa care va caracterizeaza in momentul prin care treceti. Va plangeti de mila, va vaitati de numai puteti de soarta grea care v-a fost harazita. In realitate sunteti doar obositi si oarecum frustrati, iar asta va trece dupa cateva zile. Totusi incepeti saptamana cu aceeasi stare de nemultumire legata de toata lumea ceva ce se manifesta printr-o minte ca si absenta, fara prea multa agilitate, iar tot ceea ce veti reusi sa faceti este munca de rutina, iar ceea ce inseamna spontaneitate, creatie sau inventivitate este la nivel de vis.

Visati tot felul de idei, care de care mai inovatoare, dar doar putine vi le mai amintiti pana se face ziua sau doar mai rezista ca sa fie puse in practica a doua zi. Pe miercuri, joi va reintrati in forma, deveniti iarasi la cotele bine stiute de dvs. si anturaj, aparand si timpul propice de a spune celorlalti ce parere aveti despre ei, cand puteti fi din nou mai intepati si mai asertivi.

Din fericire relatiile romantice nu vor fi afectate de starea care va cuprinde acum, tocmai pentru ca va lasati pe mana partenerului, va pliati perfect la ideile si sufletul acestuia, care va apara si va incurajeaza pentru a depasi momentul. Prin urmare totul va iesi bine cel putin pana va recapatati fortele depline. Referitor la bani – iata un motiv de bucurie. Sanatatea este in parametri satisfacatori.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă