23.2 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSpecialSăgeata vrea steaua de pe cer: trei puncte în Ghencea

Săgeata vrea steaua de pe cer: trei puncte în Ghencea

„Vrem un punct la Bucureşti, dacă nu chiar trei” a decretat ieri Tibor Selymes, antrenorul Săgeţii Năvodari, singura reprezentantă a Dobrogei în Liga 1 la fotbal.

„Vrem puncte în Ghencea!” a aruncat şi Vioerl Dinu, goleadorul de serviciu al năvodărenilor şi jucător care le-a făcut mereu zile fripte fundaşilor militari.

Declaraţiile celor doi par super-optimiste în conjunctura actuală, cu Steaua pe cai mari şi Săgeata încă „în căutări”, doar că ele se bazează pe calcule simple: roş-albaştii sunt cu gândul la meciul cu Schalke, au anunţat deja că vor aborda duelul cu multe rezerve, iar Săgeata vine după două săptămâni de pauză care au fost folosite pentru eliminarea tuturor problemelor.

„Pentru noi pauza a venit la momentul oportun şi niciodată n-am să-mi schimb poziţia. Calitatea jocului scăzuse din cauza oboselii şi sufeream în continuare din cauza lipsei de omogenitate. Să nu uităm că acest grup de jucători a avut parte de maxim trei săptămâni de pregătire în comun şi că am mai adus jucători şi după startul sezonului, astfel că această pauză, plus cantonamentul montan efectuat, constituie un balon de oxigen şi un moment prielnic pentru a face reglajele necesare” a declarat Tibor Selymes.

Steaua, un mare examen

Partida de sâmbătă seara este considerată atât de tehnician cât şi de conducere şi jucători, un fel de moment zero. O partidă fără presiunea rezultatului, pe terenul celei mai bune echipe din România, dar una în care se pot face toate evaluările legate de progresul echipei.

„Steaua este cea mai bună echipă din Romnânia, cu cel mai bun lot, cel mai bun antrenor şi cea mai stabilă situaţie financiară, dar nu este o echipă prefectă. Pentru noi, acest meci va însemna o evaluare a muncii depuse în aceste trei luni, dar şi posibilitatea de a vedea unde suntem şi unde putem merge. Avem puterea să scoatem măcar un punct în Ghencea pentru că nu vom merge cu mâinile ridicate şi capul plecat şi ne vom lupta pentru fiecare minge. Fizic suntem la acelaşi nivel cu Steaua şi vom rezista stilului de joc al adversarului, iar apoi îi vom surprinde. Avem cu ce!”, a punctat Selymes.

 

IMAGINE

Prietenia cu Reghe…

 

Din păcate pentru talentatul tehnician al Săgeţii, asociarea numelui său de cel al impresarului Ana-Maria Prodan pare să îi facă neplăceri. Presa centrală, mereu în căutare de senzaţional, a speculat deja că năvodărenii o vor lăsa mai moale cu Steaua, gândindu-se la dubla cu Braşov şi Cluj, dar „acuzaţia” este respinsă vehemet de Selymes.

„Eu, Ana-Maria şi Reghe suntem prieteni foarte buni şi n-am ascuns niciodată acest lucru, dar să ştiţi că în această perioadă nu am mai vorbit deloc, poate şi din cauza acestor zvonuri. Faptul că suntem prieteni atât de buni ne face să fim într-o competiţie şi mai acerbă, iar cine speculează ceva este departe de adevăr”, a conchis Selymes.

Că impresarul Prodan are o imagine destul de „ciudată” în presa bucureşteană reiese şi din reacţia lui Viorel Dinu (impresariat de şoţia antrenorului stelist) care explica zâmbitor că la Năvodari a scăpat măcar de eticheta pusă pe la alte echipe. „La Cluj toată lumea mă întreba cum o să joc în nu ştiu ce meci că sunt jucătorul ei. Aici toţi suntem în această situaţie, deci sunt şi eu mult mai relaxat”, a punctat fotbalistul.

 

8 puncte a obţinut Săgeata Năvodari în primele şase meciuri din Liga 1

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

TAROM oferă prețuri speciale la zborurile aniversare către Praga și Paris

Compania TAROM oferă 70 de vouchere pentru toate biletele achiziţionate pe site-ul companiei, în data de 18 septembrie, precum şi bilete la tarife începând...

Alertă! Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti, dată dispărută și căutată la nivel național

Matei Vali Cătălina (43 ani), secretara-șefă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a fost dată dispărută! Secretara-şefă a Universităţii de Medicină...

Dezvăluire șocantă făcută de actrița Tily Niculae, actrița din „La Bloc”

Tily Niculae, cunoscută pentru rolul ei din serialul „La Bloc”, a făcut o dezvăluire tulburătoare, relatând că fiica ei a suferit un accident vascular...
Ultima oră
Pe aceeași temă