21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialSabău: Vreau un punct cu Oţelul

Sabău: Vreau un punct cu Oţelul

FCM Târgu-Mureş a recuperat, la Urziceni, punctele pierdute cu FC Vaslui în prima etapă a noului an, iar acum i-a pus gând rău chiar liderului campionatului. Oţelul Galaţi vizitează echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, sâmbătă, în etapa a 21-a a Ligii I şi nu vrea să plece de la Târgu-Mureş fără cele trei puncte, care să o menţină pe primul loc. Ardelenii ştiu că este greu să le pună piedică chiar ei gălăţenilor, în condiţiile în care se luptă pentru salvarea de la retrogradare şi vor juca cu gândul măcar la un punct. „Vom juca împotriva celei mai bune echipe a campionatului, pentru că de-asta se află pe locul I în clasament. Noi avem un moral ridicat după victoria de la Urziceni şi, cu publicul alături, putem obţine un rezultat pozitiv cu Oţelul. Şi Oţelul are minusuri, iar unul dintre ele este că nu contruieşte foarte mult. Eu aş fi mulţumit cu un punct şi cred că putem scoate o remiză”, a declarat, miercuri, antrenorul nou-promovatei.

Joacă pentru rămânerea în Liga I

FCM Târgu-Mureş se află pe locul 12 în clasament, la doar trei puncte de zona care duce în a doua ligă, iar jucătorii mureşeni vor da totul în fiecare meci pentru a-şi asigura liniştea cât mai repede în acest sezon. „Obiectivul principal este să ne salvăm de la retrogradare şi sperăm să facem un meci bun chiar sâmbătă. Suntem conştienţi că întâlnim liderul campionatului, vom avea o partidă dificilă, dar sper să trecem cu bine de acest examen”, a spus şi Florin Dan, mijlocaşul ardelenilor. FCM Târgu-Mureş-Oţelul Galaţi va începe la ora 15:45, în direct la Digisport.

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă