19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialS-a inventat becul inteligent, controlat cu smartphone-ul

S-a inventat becul inteligent, controlat cu smartphone-ul

Pentru cei care consideră că e prea greu să stingă lumina, exista şi soluţia. S-a inventat sistemul prin care becul poate fi controlat cu smartphone-ul, potrivit digi24.ro

Îl putem stinge sau aprinde, iar în cazul mai multor surse de lumină, acestea pot fi controlate, pe rând, de pe canapea.

Trăim într-o epocă în care telefonul a devenit un stil de viaţă, nu doar un device pentru comunicare. E greu de găsit un obiect de zi cu zi care să nu interacţioneze în diverse moduri cu smartphone-ul.

Pe lista acestor obiecte puntem să adaugam unul nou: becul. O campanie de kickstarter pentru noul tip de bec numit LIF-X. Ce face diferit acest nou bec? Producătorii susţin că ţine 25 de ani, merge cu LED-uri, poate fi setat la orice culoare şi intesitate, dar cel mai important aspect este că toate aceste opţiuni sunt disponibile de pe smartphone.

Becul vine cu o varietate de opţiuni, iar toate pot fi schimbate folosind aplicaţia de iOS sau Android. Putem să aprindem şi să stingem luminile de pe canapea, chiar una câte una. Sau să le schimbăm culorile. Putem chiar să dăm petreceri şi să programăm un mic spectacol de lumini.

Există potenţial şi pentru programe din spatele comunităţii online dacă produsul are succes. Orice ar putea scrie o aplicaţie pentru LIF-X folosind software-ul disponibil pe site-ul producătorilor. Pentru cei curioşi, sau cei care au rămas fără bec la bucătărie, puteţi găsi LIFX pe kickstarter.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă