20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialS-a inaugurat a 35-a banca comerciala

S-a inaugurat a 35-a banca comerciala

Banca Italo Romena, parte a Gruppo Veneto Banca, si-a inaugurat, ieri, o prima agentie in Constanta. Evenimentul a fost precedat de o conferinta de presa la care a fost prezenta conducerea din Italia a institutiei, dar care, in ciuda acestui fapt, a inceput cu o jumatate de ora intarziere Ð fapt care nu reprezinta un simbol prea incurajator pentru viitorii clienti.
Presedintele Bancii Italo Romena, Franco Antiga, a declarat ca municipiul Constanta este portul principal al Romaniei, cel mai mare la Marea Neagra si al patrulea in Europa. „Aceasta este cea mai importanta zona turistica din Romania si este a treia zona agricola a tarii; orasul ocupa o pozitie strategica, chiar la incrucisarea drumurilor comerciale care leaga Europa Occidentala de Europa Centrala, pe ruta celor doua coridoare de transport paneuropean”.
Presedintele a declarat ca orasul Constanta este o etapa foarte importanta a planului de dezvoltare al grupului. Printre serviciile oferite de banca se numara „Contul fara frontiere” si „Creditul fara frontiere”, dedicate celor aproximativ 300.000 de romani care lucreaza legal in Italia si care solicita atat instrumente financiare flexibile pentru transferurile de bani in tara, cat si accesul la credite ipotecare pentru a achizitiona o locuinta in Romania.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă