16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialS-a deschis circulaţia pe strada ce leagă 1 Mai de Drumul Sării

S-a deschis circulaţia pe strada ce leagă 1 Mai de Drumul Sării

Şoferii au la dispoziţie, începând de duminică, o rută ce îi ajută să evite aglomeraţia din trafic: străpungerea 1 Mai, arteră de legătură între strada 1 Mai şi Drumul Sării, transmite NewsIn.

Prezent la deschiderea circulaţiei pe această alternativă rutieră, primarul general Sorin Oprescu a spus că străpungerea permite evitarea „calvarului din intersecţia Răzoare”.

„Acum, locuitorii din Drumul Taberei vor avea o stradă nouă, cu două benzi pe sens. Sperăm ca această stradă să uşureze ieşirea din acest cartier, până la construirea metroului”, a declarat edilul-şef al Capitalei.

Cu acelaşi prilej, primarul general i-a mulţumit ministrului Apărarii, Gabriel Oprea, pentru sprijinul acordat în derularea proiectului. „Îi mulţumesc domnului ministru pentru că ne-a sprijinit în această lucrare, în sensul că a pus la dispoziţia municipalităţii o fâşie de teren ce a făcut posibilă lărgirea străzii. pentru că, la un moment dat, aceasta avea doar două benzi”, a spus Oprescu.

Noua arteră, cu o lungime de 845 de metri, este prevăzută cu piste pentru biciclişti şi cu parcări la bordură. Costurile pentru străpungerea 1 Mai s-au ridicat la 7,3 milioane de lei, fără TVA.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă