30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialROŞIA MONTANĂ. Soţia primarului Emil Boc, între participanţii la PROTESTUL din Cluj

ROŞIA MONTANĂ. Soţia primarului Emil Boc, între participanţii la PROTESTUL din Cluj

Soţia primarului din Cluj-Napoca, Oana Boc, se află printre participanţii la protestul  de duminică faţă de proiectul minier de la Roşia Montană, relatează Mediafax.

Citeşte şi ROŞIA MONTANĂ. Mii de oameni protestează în toată ţara

Oana Boc a participat la marş însoţită de un localnic din Roşia Montană, cei doi purtând un banner cu mesajul “Roşia Montană nu-i locală, când otrava-i naţională”.

Protestatarii care s-au adunat, duminică seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca au plecat în marş pe strada Regele Ferdinand – Piaţa Mihai Viteazu – sediul Prefecturii – Bulevardul 21 decembrie 1989 – Primărie – Piaţa Lucian Blaga, oprindu-se în faţa Casei de Cultură a Studenţilor.

La ora transmiterii acestei ştiri, manifestanţii au blocat Piaţa Lucian Blaga din oraş, aşezându-se pe carosabil.

Manifestanţii scadează “Veniţi cu toţii şi strigaţi tare, Roşia Montană nu e de vânzare”, “Vrem natură, nu cianură”, “Uniţi, salvăm Roşia Montană”, “Nu mai vrem să fim furaţi, de la Roşia plecaţi!”.

Numărul protestatarilor depăşeşte 6.000 de persoane, potrivit jandarmilor.

Traficul rutier în centrul municipiului Cluj-Napoca este în prezent blocat.

Proteste similare au loc duminică în mai multe oraşe din ţară, între care Braşov, Alba Iulia, Bistriţa, Iaşi, Suceava, Sfântu Gheorghe, precum şi în Capitală.

Cele mai citite

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...

Inspecția Judiciară a cerut suspendarea judecătoarei care se ocupă de cazul lui Vlad Pascu

Inspecția Judiciară a trimis o propunere pentru suspendarea judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecătoria Mangalia până la încheierea procedurilor disciplinare, în data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă