24.1 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSpecialRosal Grup, controlată de Prigoană, va întreţine zonele verzi din Cluj-Napoca pentru...

Rosal Grup, controlată de Prigoană, va întreţine zonele verzi din Cluj-Napoca pentru 8 milioane euro

Compania Rosal Grup din Bucureşti, controlată de deputatul PDL Silviu Prigoană, va furniza servicii de întreţinere şi amenajare a zonelor verzi din Cluj-Napoca în baza unui acord-cadru cu o valoare de 34 milioane lei (7,9 milioane euro), fără TVA, potrivit Mediafax.

Primăria Cluj-Napoca a atribuit proiectul la 10 noiembrie, prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Pentru fiecare din cele două loturi adjudecate de Rosal au fost primite două oferte, potrivit unui anunţ al instituţiei.

Lotul 1 (sector est) a fost estimat iniţial la 16,5 milioane lei şi a fost atribuit pentru 14 milioane lei, iar lotul 2 (sector vest) a fost evaluat la 23,5 milioane lei şi atribuit pentru 20 milioane lei. Sumele nu includ TVA.

Potrivit anunţului de participare, proiectul este finanţat din fonduri bugetare şi va avea o durată de patru ani de la data atribuirii.

Serviciile de întreţinere includ măturarea aleilor şi trotuarelor, curăţarea malurilor Someşului, muşuroit şi dezmuşuroit trandafiri, văruirea arborilor, prăşit, plivit, cosit, greblat, udat, spart gheaţă, mulcirea solului sau erbicidare. Printre cele de amenajare se numără plantări, semănarea gazonului şi aşternerea de gazon rulant.

Silviu Prigoană deţine 67% din acţiunile Rosal Grup, diferenţa fiind în posesia lui Dumitru Mihalache (22%) şi Gheorghe Minea (11%), conform datelor de la Registrul Comerţului, actualizate în decembrie.

Rosal Grup, companie cu peste 1.500 de angajaţi la nivelul anului trecut, a înregistrat afaceri de 131,4 milioane lei în 2010.

Cele mai citite

Motrenismul

În istoria Regatului român, probabil cea mai suveranistă perioadă din istoria poporului român, au existat mai multe curente de gândire: poporanismul, semănătorismul și trăirismul....

Monica Macovei, condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare! Fostul ministru al Justiției va presta muncă în folosul comunității

Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, a fost condamnată vineri la şase luni de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă în dosarul...

Prima ieșire a Prințului William după ce Kate a anunțat că are cancer

Prințul William și fiul său au fost văzuți susținând echipa lor preferată de fotbal, Aston Villa, aceasta fiind prima lor întâlnire de când Prințesa...
Ultima oră
Pe aceeași temă